top of page

ALLES OVER REIKI

Wist je dat Reiki door een wetenschappelijke metastudie erkent wordt als volwaardige complementaire therapeutische techniek?

1/2 Wat is Reiki?

Abundance Within biedt een breed aanbod aan diensten die niet enkel de symptomen van stress, pijn en klachten beantwoord, maar vooral hun oorsprong en begin.

Het werken op de kernoorsprong van klachten is in hoofdzaak van toepassing bij Reiki.

 

Reiki is een aloude Japanse heeltechniek die jouw hele wezen in acht neemt, en zo opnieuw balans brengt in je lichaam en geest. In de Chinees-Japanse geneeskunde wordt geacht dat ziekte volgt wanneer deze en andere systemen uit evenwicht zijn.

Op zijn diepst brengt Reiki je een hernieuwd inzicht in je volle potentiaal en vrijheid als mens. Je ware essentie begint door je heen te schijnen. 

Reiki is geen pseudo-wetenschap. Uit een meta-studie van 13 wetenschappelijke onderzoeken blijkt bijvoorbeeld dat Reiki een volwaardige complementaire therapie is.

Maar spijtig genoeg is de transmissie van Reiki technieken in Europa sterk verwaterd. Let bij het kiezen van een Reiki-therapeut dus zeker op waar zij Reiki hebben geleerd.

Je kan zelf meer lezen over mijn studie Reiki / Reiho bij meester Taeko Yamamuro. In Japan leerde ik Reiki Reiho bij de bron, aangeleerd van generatie op generatie zoals het al duizenden jaren gedaan wordt.

Abundance Within biedt een breed aanbod aan diensten die niet enkel de symptomen van stress, pijn en klachten beantwoord, maar vooral hun oorsprong en begin.

P1760825_edited_edited.jpg

2/2 10 tips voor een optimale Reiki-sessie

1. je eet best geen zware maaltijden minder dan twee uur voor een behandeling

2. je mag op elk moment tijdens de behandeling feedback geven aan ons

3. alles wat je ons vertelt valt onder onze ethische richtlijnen omtrent privacy

4. een douche voor de behandeling is aangeraden
5. ga na bij jezelf of je nood hebt aan een toiletbezoek voor de behandeling

6. je kan de therapie behelpen door gewaar te worden wat er in je lichaam gebeurt

7. je kan betalen met cash of Payconiq
 

8. Kort na een behandeling kan je je energetisch voelen, of net erg moe. Luister naar je lichaam en verwelkom wat het je vertelt

9. draag bij voorkeur comfortabele en flexibele kleren

10. elke opeenvolgende behandeling zal je meer positieve effecten merken op je lichaam en geest
 

bottom of page