top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverZuzanna

Wat is een duomassage?

Wat is er nou fijner dan genieten van een ontspannende massage? Juist, genieten van een ontspannende massage samen met een speciaal iemand! Kies voor een duo-massage en geniet van een ultiem ontspannende treatment samen met je grote liefde, een dierbaar familielid of een goede vriend of vriendin. Sharing is caring!


Zoals de naam al suggereert, worden tijdens een duo-massage twee mensen tegelijkertijd gemasseerd in dezelfde ruimte. Afhankelijk van de massage, wordt deze uitgevoerd door één of twee masseurs. Wanneer jij en je partner, moeder of beste vriend(in) allebei behoefte hebben om te ontstressen en samen tijd door te brengen, dan is een duo-massage de perfecte oplossing. Zo vang je twee vliegen in één klap.

Je kan kiezen voor een romantisch moment samen met je geliefde, maar je kan er ook een gezellig uitje van maken met een vriend of familielid. Het belangrijkste van een duo-massage is dat je een heerlijke massage kunt delen samen met een speciaal iemand. Daarnaast is een duo-massage ook de perfecte manier om een massage te introduceren bij iemand die nog nooit een massage heeft gehad of bij wie nerveus is om door vreemde mensen aangeraakt te worden.

Kies voor een duo-massage en geniet van een ultiem ontspannende treatment samen met je grote liefde, een dierbaar familielid of een goede vriend of vriendin. Sharing is caring!

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN EEN DUO-MASSAGE?

In de massagesalon zullen er bij een duo-massage twee massagetafels naast elkaar staan. Sommige salons bieden verschillende duo-massages aan, variërend van de ultieme relaxmassage tot een wat stevigere massage. De keuze is dus volledig aan jullie. Wanneer jullie beide een andere variatie van een specifieke massage wensen, is dat vaak ook geen probleem. Tijdens de duo-massage zal je een fijne behandeling ontvangen die zal worden aangepast aan je wensen. Een duo-massage is dus net zo persoonlijk als een normale massage en je hoeft absoluut niet bang te zijn voor een one-size-fits-all-behandeling.

GOED OM TE WETEN

Voor een duo-massage gelden geen specifieke regels. Je kan het moment gebruiken om gezellig bij te kletsen of juist om te genieten van de stilte en rust. Wanneer je in een romantische bui bent, kun je er zelfs voor kiezen om elkaars hand vast te houden tijdens de massage. De indeling is volledig aan jullie.

De volgende keer dat je een massage boekt, boek er dan gezellig een samen met je geliefde of een goede vriend. Het gerucht gaat namelijk dat koppels en vrienden die samen genieten van een wellnessmoment, de rest van hun leven bij elkaar zullen blijven.
12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wat is Reiki eigenlijk?

De therapie is maar zo goed als de therapeut. Onze ervaring, en wat de wetenschap zegt. This can be used in conjunction with other alternative therapies. It takes into account the whole person and hel

Comentários


bottom of page